Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Gerealiseerde projecten van Amelink Interieur & Bouw

Projecten

Amelink Interieur & Bouw heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende (ver)bouwwerkzaamheden en renovatiewerkzaamheden. Amelink Interieur & Bouw werkt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Van doorzonwoningen en indrukwekkende renovatieprojecten tot uitdagende verbouwprojecten, waaronder woonboerderijen, monumentale gebouwen en molens. Naar al onze projecten kijken wij met gepaste trots. Ontdek hier meer over de projecten die we eerder realiseerden. Dit zijn natuurlijk niet de enige projecten waar we met passie aan gewerkt hebben en trots op zijn. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en gevuld.

Uitbouw geschakelde hoekwoning in Nijmegen

Binnen en buiten worden één door flinke uitbouw De moderne geschakelde hoekwoning had van oorsprong een doorsnee woonkameroppervlakte. Het was de wens van de klant om een flinke uitbouw met woonkeuken te realiseren. Hierbij zou moeten worden ingeleverd aan omvang van de tuin. Echter, na het bespreken van alle wensen en mogelijkheden realiseerde Amelink Interieur & Bouw door de uitbouw een zee aan extra leefruimte en maakte er een mooi harmonieus geheel van.

Tussenwoning met verbouwing van woonkeuken in Nijmegen

Keuken op maat Helemaal achterin de bestaande uitbouw van de tussenwoning was een toilet gesitueerd. De eigenaresse droomde van een op maat gemaakte strakke leef en woonkeuken met uitzicht op de geschakelde tuinen en het terras. Om haar droom te kunnen verwezenlijken tekende Amelink Interieur & Bouw voor haar een strakke recht toe recht aan keuken op maat. “ Recht toe, recht aan” maar modern en bijzonder door het sprekende levendige eikenhout dat voor de lades en kastdeurtjes werd gebruikt en stoer door de robuuste afwerking met het dikke natuurstenen aanrechtblad. 

Totale renovatie na brand van woonboerderij in Gelderland

Totale renovatie na brand in rietenkap Acht jaar geleden  zijn de huidige bewoners ingetrokken aan de rechterkant van de woonboerderij. De woonboerderij bestond destijds nog uit twee aparte woongedeelten. Na een brand in de rietenkap heeft er een totale renovatie van de boerderij plaatsgevonden en werd in samenwerking met een architect Amelink Interieur & Bouw gevraagd er één woonboerderij van te maken. Voor dit turn-key project zette Amelink Interieur & Bouw alle gezamenlijke ideeën om in toepasbare ontwerpen en oplossingen. Met de nieuwste technieken en materialen werd een  moderne maar functionele woonomgeving gecreëerd waarbij de authentieke sfeer van de boerderij gewaarborgd bleef.