Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Amelink zorgt ervoor dat uw huis een thuis wordt

Bij Amelink Interieur & Bouw werkt een team van gepassioneerde professionals dag in, dag uit met volle overtuiging en toewijding aan uitdagende projecten. Of het nu gaat om raam- wand- of vloerdecoratie, keukens of kasten op maat, een badkamer- of keukenontwerp, tuinaanleg, gevelrenovatie, ambachtelijk vervaardigde deuren en kozijnen of een volledige verbouwing: Amelink Interieur & Bouw is een veelzijdig familiebedrijf wat al sinds 1951 bouwt aan de gerespecteerde naam die het vandaag de dag bezit.

Drie generaties vol ambachtelijk vakmanschap

In 1951 startte overgrootvader Amelink met Textiel en Woninginrichting: gespecialiseerde woonwinkels die later ook in Nijmegen, Tilburg, Enschede en Stadskanaal het levenslicht zagen. De organisatie floreerde en in 1974 nam Henk Amelink de organisatie van zijn vader uit handen: het werd een familiebedrijf.

Met Henk Amelink aan het roer werd het bedrijf verder uitgebouwd en tussen 1987 en 1988 sierde de naam Amelink de gevels van gespecialiseerde tapijtwinkels. Later, in 1997, nam Ralph Amelink het familiebedrijf over van zijn vader en verrijkte hij het dienstenpakket met (interieur-) bouwactiviteiten.

Vandaag de dag is Amelink Interieur & Bouw een specialist in alles wat te maken heeft met interieur en bouw; wij bouwen dromen en onderhouden wensen. En wat we hierin het belangrijkste vinden? Dat we u kunnen blijven verrassen met de warme veelzijdigheid van ons familiebedrijf.

Klanttevredenheid is voor ons vanzelfsprekend

Een optimale klanttevredenheid is voor ons een groot goed en daar investeren we dus ook graag in. Benieuwd naar hoe we dat doen? Neem dan eens contact met ons op voor een persoonlijke ontmoeting. Geheel vrijblijvend, uiteraard. U bent van harte welkom in onze interieurwinkel net buiten het centrum van Arnhem, of maak een afspraak en we komen bij u op bezoek om uw interieur- en/of bouwwensen te bespreken. Wij inspireren en adviseren u graag!