Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

De trendkleur: Heart Wood

De trendkleur voor het jaar 2018 is bekend: Heart Wood. Deze warme, uitnodigende en zachte volwassen rozetint zorgt voor rust en sereniteit in het interieur.

De trendkleur: Heart Wood

Omdat de kleur zo veelzijdig is, kan deze worden gecombineerd met allerlei kleuren. Van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Luxaflex Nederland, marktleider op het gebied van raamdecoratie, biedt inspiratie en toont hoe deze kleur in ieder interieur gecombineerd kan worden.

Mondiale trend

De keuze voor Heart Wood als trendkleur werd gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit volgens hen de perfecte kleur voor een mondiale trend.

 

heart_wood_02
 
heart_wood_03
 
heart_wood_04

Aardse tinten

Heart Wood vormt een fijne kleurcombinatie met aardse tinten als bruin, terra, zalm, steenrood en karamel. Hierdoor ontstaat een warme en harmonieuze sfeer in huis. Dit kleurenpalet kan verder worden uitgebreid door goud, messing en koper als accent terug te laten komen in het interieur, zoals een messing kaarsenstandaard met een karamelkleurige kaars of zandkleurige Silhouette® Shades als raamdecoratie. Ook de grillige vormen en aardse structuren van de natuur, zoals bomen, bergen en ravijnen kunnen mooi gecombineerd worden met de trendkleur Heart Wood.

heart_wood_05
 
heart_wood_07
 
heart_wood_09

Stijlvolle raambekleding in houttinten

Om de sfeer volledig te integreren in het interieur, sluit raambekleding in houttinten prachtig aan bij deze trendkleur. Maartje Knipscheer, styliste van Luxaflex Nederland:

“Met onze stijlvolle Houten Jaloezieën als raamdecoratie loopt de natuurlijke, warme sfeer heel subtiel door. Deze jaloezieën zijn ook duurzaam en functioneel. Zo is Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor gecertificeerd hout, waardoor we bijdragen aan de bescherming van onze wereldwijde bossen.”

Bent u geïnspireerd door de Heart Wood trend?

Wilt u uw huis of kantoor inrichten met raamdecoratie volgens de laatste trend? Of misschien wilt u uw wanden of vloeren op deze trend afstemmen. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw. Wij hebben een uitgebreide collectie die aansluit bij deze trend en helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.