Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Interieurbouw & meubels op maat door vakmensen met oog voor detail

Hoogwaardige meubels op maat met oog voor detail

Bij Amelink Interieur & Bouw maken we hoogwaardige meubels op maat waar u lang van zult genieten. Denk bijvoorbeeld aan keukens op maat of kasten op maat, maar natuurlijk ook aan deuren en kozijnen op maat. We ontwerpen en maken ook volledige interieurs voor onder andere winkels, kantoren en horecaondernemingen. Amelink Interieur & Bouw beschikt over een professionele werkplaats waar een gepassioneerd team van ervaren meubelmakers werkt aan uitdagende projecten en de realisatie van alle maatwerk opdrachten. Lees meer

Meubels op maat zijn niet duur, wel duurzaam

Amelink Interieur & Bouw maakt unieke en in het oog springende meubels op maat. Bij Amelink Interieur & Bouw zeggen we vaak: “Meubels op maat zijn niet duur, wel duurzaam”. Onze meubels op maat zijn immers altijd uniek, persoonlijk en van uitstekende kwaliteit. Hiervoor gebruiken we allerhande materialen, merken en technieken. We werken bijvoorbeeld met verschillende houtsoorten, metaal, staal en kunststof. We werken vaak met een combinatie van al deze materialen wat vaak een uniek en verassend meubelstuk oplevert. Denk bijvoorbeeld aan een robuust houten tafelblad op maat, gecombineerd met industriële metalen of stalen poten.

Om het geheel af te maken, kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen. Een gladde afwerking waarbij het materiaal open en bloot wordt getoond, een ruwe afwerking of juist een mooie kleur. De afwerking kan uw op maat gemaakte meubel voorzien van nét wat extra karakter.

Naast een uitnodigende interieurwinkel waar wij onze collectie etaleren, hebben wij ook een eigen werkplaats. Dit is de plek waar wij op een ambachtelijke manier al onze meubels op maat maken: snel, vakkundig en met oog voor detail. Doordat wij alles zelf kunnen én willen doen maken wij binnen afzienbare tijd meubels op maat zodat u er snel van kunt genieten.

Wilt u meer weten over interieurbouw of over meubels op maat?

Bent u ook op zoek naar bijvoorbeeld een keuken op maat, kasten op maat of andere meubels op maat? Of misschien zoekt u juist een compleet interieur voor uw woning, kantoor, winkel of horecaonderneming? Wij verzorgen het gehele project van A tot Z: van Ambachtelijke meubels op maat tot een zeer goede nazorg. Bij Amelink Interieur & Bouw bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op, dan gaan we vandaag nog voor u aan de slag! U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem, of maak een afspraak dan komen we bij u langs om uw interieurwensen te bespreken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

Een keuken op maat voor iedereen

De keuken is met haar warmte en gezelligheid vaak het hart van een huis. Met name een keuken op maat kan vaak net dat beetje extra toevoegen aan uw interieur. Doordat de keukens op maat te verkrijgen zijn in diverse afmetingen, materialen en designs is er altijd een keuken die past bij uw interieur en stijl. Bij Amelink Interieur & Bouw bent u aan het juiste adres voor uw unieke keuken op maat waarmee u uw interieur nóg stijlvoller kan maken. 

Complete kasten op maat naar eigen wens

Bij het kiezen van kasten op maat voor de keuken, de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer (denk aan walk-in closet of garderobekast) of uw complete woning is het fijn om te weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij Amelink Interieur & Bouw zijn de kasten op maat te verkrijgen in diverse materialen, afmetingen en designs zodat u uw kast geheel naar eigen wens, afgestemd op de betreffende ruimte, op maat kan laten ontwerpen. Nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Kom eens langs, en laat u inspireren door onze specialisten!

Wij ontwerpen, bouwen én plaatsen uw meubels op maat

Bij Amelink Interieur & Bouw maken we hoogwaardige meubels op maat waar u lang van zult genieten. Denk bijvoorbeeld aan tafels, banken, loungesets, kasten op maat of keukens op maat, maar natuurlijk ook aan deuren en kozijnen op maat. We ontwerpen en maken ook volledige interieurs voor onder andere winkels, kantoren en horecaondernemingen. Amelink Interieur & Bouw beschikt over een professionele werkplaats waar een gepassioneerd team van ervaren meubelmakers werkt aan uitdagende projecten en de realisatie van alle maatwerk opdrachten.

Wij creëren en realiseren graag uw project

Bij Amelink Interieur & Bouw zetten we ons graag in om samen met u te bouwen aan de toekomst. Naast een keuken op maat, kasten op maat en meubels op maat, ontwerpen en (ver)bouwen we ook kantoorpanden, winkels, horecagelegenheden en meer voor de zakelijke markt. Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.