Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Amelink Interieur en Bouw: niet zomaar een interieurwinkel

Amelink Interieur & Bouw heeft meer dan ‘alleen’ een ruim aanbod op het gebied van interieur en interieur design. We bieden onze klanten namelijk ook graag persoonlijk interieuradvies, een betrokken benadering en we bouwen veelal aan een langdurige relatie. Laat u inspireren door onze professionele veelzijdigheid en bezoek onze interieurwinkel in Arnhem!

Amelink Interieur en Bouw: niet zomaar een interieurwinkel

Laat u inspireren in onze interieurwinkel

Onze interieurwinkel is gevestigd in Arnhem, net buiten het stadscentrum en telt tientallen vierkante meters woonplezier. De interieurwinkel verandert doorlopend, want als er nieuwe producten op de markt komen of een nieuwe collectie verschijnt, willen we dit natuurlijk graag met u delen. Daarom vindt u bij ons het hele jaar door interieurinspiratie gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap. Onze interieurwinkel beschikt zelfs over een eigen werkplaats waarin we elke dag werken aan de meest uitdagende projecten waaronder meubels op maat en keukens op maat.

Bezoek onze interieurwinkel in Arnhem!

Meer weten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze interieurwinkel in Arnhem. We nemen graag de tijd voor u dus schroom niet om uw eigen uitgewerkte interieurwensen aan ons voor te leggen, of juist samen met ons nieuwe stijlen te ontdekken. We worden graag uitgedaagd!

Bent u niet in de gelegenheid onze interieurwinkel te bezoeken? We maken graag een persoonlijke afspraak op een locatie die u het beste uitkomt. Ook op deze manier willen we onderstrepen dat Amelink Interieur & Bouw niet zomaar een interieurwinkel is!