Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Professionele hulp nodig bij het verbouwen of renoveren van uw pand?

Gaat u verbouwen of renoveren? Daag ons uit!

Amelink Interieur & Bouw is meer dan alleen een interieurwinkel, we zijn tevens een (ver)bouw- en klusbedrijf. We renoveren woningen en (kantoor)panden, plaatsen serres, vernieuwen badkamers en plaatsen dakkapellen, om enkele voorbeelden te noemen. Vanzelfsprekend ontwerpen en voeren wij alles in goed overleg met u uit, perfect afgestemd op uw maat en wensen! Lees meer

Uw wensen staan centraal bij het verbouwen of renoveren

In 1991 is Amelink Interieur & Bouw opgericht. We hebben jarenlange ervaring met allerhande bouw- en renovatiewerkzaamheden. We werkten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Van doorzonwoningen en indrukwekkende renovatieprojecten tot uitdagende verbouwprojecten, waaronder woonboerderijen, monumentale gebouwen en molens. Naar al onze projecten kijken wij met gepaste trots. Ontdek meer over de projecten die we eerder realiseerden bij onze projecten.

Ons speerpunt is een persoonlijke werkwijze, op die manier kunnen wij maatwerk leveren, en dat doen we het liefste. Daarom bespreken we tijdens onze kennismaking al uw wensen en verwachtingen betreft uw verbouw- of renovatieproject. We werken met gerenommeerde merken, hedendaagse en ambachtelijke technieken waardoor we elk verbouw- en renovatieproject snel en vakkundig kunnen afronden met schitterende resultaten.

Daagt u ons uit?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze eerdere bouw- en renovatiewerkzaamheden? Gaat u uw badkamer renoveren, uw trap renoveren of zelfs uw hele huis of pand verbouwen of renoveren, en kunt u professionele hulp gebruiken? Daag ons dan uit en neem contact op met Amelink Interieur & Bouw. Samen bespreken we het project en werken we via een gedetailleerd plan van aanpak naar een prachtig resultaat.

Kom tot rust in een prachtig verbouwde badkamer

Wij vinden dat de badkamer een plek moet zijn waar u moet kunnen ontspannen. Een ruimte waar u tot rust komt en deze vervolgens weer verfrist kunt verlaten. Bij Amelink Interieur & Bouw gunnen we iedereen zo’n badkamer. Wilt u uw badkamer verbouwen, een geheel nieuwe badkamer op maat plaatsen of enkel een badkamer betegelen? Wij nemen het graag voor u uit handen.

De keuken, het hart van uw huis

Men zegt wel eens dat de keuken het hart van het huis is. Er wordt gekookt, gegeten, gedronken en tijdens feestjes zijn mensen vaak in de keuken te vinden. Wij vinden dat ook niet gek, een keuken ademt gezelligheid. Ook voor kantoorpanden en bedrijfsverzamelgebouwen is een keuken erg waardevol: een gemeenschappelijke ruimte waar iedereen kan samenkomen om te lunchen of even koffie te drinken.

Stucen, schilderen of behangen: de basis voor elke verbouwing of renovatie

Tijdens intensieve verbouw- of renovatieprojecten worden de vloeren, wanden en plafonds vaak als eerste aangepakt. Logisch, want deze vormen de basis van de woning. Daarom is het ook belangrijk dat u eerst goed nadenkt over de vele mogelijkheden die er zijn. Gaat u bijvoorbeeld stucen, schilderen of behangen? En in welke stijl gaat u stucen, schilderen of behangen? Wij informeren en inspireren u graag tijdens uw projecten; we hopen u te verassen met ons veelzijdige aanbod en onze frisse ideeën!

Elektra aanleggen: wij doen het graag voor u!

Gemak dient de mens. U voelt uzelf graag veilig en comfortabel in uw eigen woning en elektra speelt hierin een belangrijke rol. Met name bij oudere woningen en panden lijkt het soms alsof er een chronisch tekort is aan aansluitpunten. U kunt bijvoorbeeld denken aan de verlichting, de plaatsing van schakelaars en de aansluitpunten voor uw apparaten en installaties.

Zolder verbouwen? Wij helpen u de ruimte optimaal te benutten

U gaat uw zolder verbouwen? Goed idee, want uw zolder biedt u volop mogelijkheden. Vooral wanneer u er bij stilstaat dat uw zolder waarschijnlijk zelfs één derde van uw totale woonoppervlakte beslaat! Een zolder verbouwen is dus een fantastische uitdaging waarbij Amelink Interieur & Bouw u graag wil ontzorgen. We kunnen een op maat gemaakt ontwerp voor u opstellen, compleet met gedetailleerde tekeningen en volop interieurinspiratie. Zullen we samen de mogelijkheden bespreken?

Een dakrenovatie is niet alleen slim, uiteindelijk bespaart het u ook geld

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning of pand. Het houdt u droog en warm, houdt u koel in de zomer en heeft tevens een belangrijke isolerende functie. Hierdoor bespaart een goed geïsoleerd dak u ook nog eens geld. Reden te meer om uw dak goed te verzorgen en regelmatig te onderhouden. En dat is precies waar Amelink Interieur & Bouw u bij kan én wil helpen.

Een gevelrenovatie geeft u een strakke en mooie gevel

De gevel bepaalt in grote mate de uitstraling van het gebouw. Een goed onderhouden gevel straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit, maar voor een gevel geldt hetzelfde als voor een dak: om te kunnen blijven profiteren van een strakke en mooie uitstraling, moet de gevel goed worden onderhouden. Tijdens een verbouwing van een woning of (kantoor)pand zullen we dan ook altijd de gevel vakkundig inspecteren en, indien nodig, een gevelrenovatie uitvoeren.

Tuinaanleg of tuinonderhoud uitbesteden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Het aanleggen en onderhouden van een tuin is net zo uitdagend als het inrichten van een huis. Of we nu werken voor klanten voor wie een onderhoudsvriendelijk karakter op de eerste plek staat, of juist voor klanten die zijn geboren met groene vingers; wij zien het als onze uitdaging om uw wensen op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud te vertalen naar een persoonlijk ontwerp waarin u zich herkent.