Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Creëer een interieur waar u uzelf thuis voelt!

Een interieur waarin u uzelf thuisvoelt

Wij vinden dat een interieur meer moet zijn dan een verzameling meubels en accessoires. Een interieur moet persoonlijk zijn, karakter hebben en bovendien leefbaar zijn voor het hele gezin. Ook voor een kantoorpand of een publieke ruimte speelt het interieur een grote rol in het gevoel van bezoekers en medewerkers. Bij Amelink Interieur & Bouw begrijpen we dat erg goed en vindt u een uitgebreid assortiment met onder andere vloeren, gordijnen, tegels en allerlei soorten raambekleding. Lees meer

Een interieur waarin u uzelf thuis voelt 2

Laat u inspireren met interieuradvies op maat

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld houten vloeren, betonlook vloeren, trapbekleding, zonwering voor binnen en buitenzonwering, verf en behang voor uw wanden en plafonds en gordijnen van gerenommeerde merken. Graag willen wij meer voor u betekenen en daarom hebben wij een gepassioneerd team dat u kan helpen met gericht interieuradvies. Wij kennen de laatste interieurtrends maar deze zijn natuurlijk niet leidend. We horen graag wat uw interieurwensen zijn zodat wij ons interieuradvies kunnen vertalen naar een interieur waarin u uzelf thuis voelt.

Wij hebben een brede en diepe collectie waar we u graag mee laten kennismaken. Amelink Interieur & Bouw kan u vast verrassen met een aanbod dat veelzijdiger is dan u misschien denkt. En dat is wat we graag doen: u verbazen met onze creatieve diversiteit.

Ook een nieuw interieur of interieuradvies nodig?

Wilt u meer weten over ons ruime assortiment, persoonlijk interieuradvies of over Amelink Interieur & Bouw zelf? Neem dan contact met ons op, geheel vrijblijvend natuurlijk. Er staat een deskundig team klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Trapbekleding, maar dan een treetje hoger

Een trap is één van de mooiste onderdelen van het huis en vaak het eerste wat u ziet wanneer u door de voordeur naar binnen stapt. Een echte blikvanger dus! Er zijn veel manieren om de trap bij uw interieur te betrekken waardoor deze een warme gezelligheid uitstraalt. Dit kan met behulp van een mooie houten of stoffen trapbekleding, of een trendy likje verf. Ontdek de vele mogelijkheden bij Amelink Interieur & Bouw.

Ontdek de veelzijdigheid van vloeren

Het uitkiezen van een vloer is een feestje op zich. Een vloer bepaalt immers voor een groot gedeelte de uitstraling van uw interieur. Een vloer moet enerzijds bij de uitstraling van de woning en het pand passen, maar tegelijkertijd een duurzaam en functioneel karakter hebben. Daarom hebben wij bij Amelink Interieur & Bouw een enorme diversiteit aan vloeren.

Omlijst de buitenwereld met passende gordijnen

Gordijnen maken een woning af. Ze omlijsten de buitenwereld, houden op warme dagen de zon en nieuwsgierige ogen buiten en op de koude winterdagen creëren gordijnen warmte en gezelligheid. Maar gordijnen kunnen ook nog een andere functie hebben, denk bijvoorbeeld aan het bevorderen van de akoestiek. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u een ruime collectie van onder andere plisségordijnen, overgordijnen en rolgordijnen. Laat u verrassen!

Alle vormen van buitenzonwering op één plek

Knikarmschermen, screens en lamellen voor terrasoverkappingen zijn populaire en elegante manieren om op een aangename manier van de zon te kunnen genieten. Deze varianten van zonwering maar ook rolluiken worden gebruikt aan de buitenkant van uw woning, in tegenstelling tot zonwering voor binnen zoals rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën. Laat u verassen door ons veelzijdige aanbod buitenzonwering!

Wanden en plafonds zeggen veel over een interieur

De wanden en plafonds van uw woning drukken een net zo belangrijke stempel op de uitstraling, warmte en gezelligheid van uw woning, als vloeren en gordijnen dat doen. Onder andere door middel van een strak geschilderd plafond, een speels kleurtje, trendy behang of elegante wandtegels. Of wat dacht u van de diverse stijlen en kleuren stucwerk waarmee u de wanden en plafonds van uw woning of pand kan laten afwerken?