Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Uitbouw geschakelde hoekwoning in Nijmegen

Binnen en buiten worden één door flinke uitbouw

De moderne geschakelde hoekwoning had van oorsprong een doorsnee woonkameroppervlakte. Het was de wens van de klant om een flinke uitbouw met woonkeuken te realiseren. Hierbij zou moeten worden ingeleverd aan omvang van de tuin. Echter, na het bespreken van alle wensen en mogelijkheden realiseerde Amelink Interieur & Bouw door de uitbouw een zee aan extra leefruimte en maakte er een mooi harmonieus geheel van. Lees meer

Uitbouw geschakelde hoekwoning in Nijmegen

Op een bijzondere manier werd er verbinding van binnen naar buiten gemaakt. Door het gebruik van de gekozen materialen waaronder een basalt tegelvloer die zowel in de uitbouw van de woonkamer als buiten op het terras werd gelegd lijken binnen en buiten in elkaar over te vloeien. De stalen taatsdeur van 3,5 meter die in de pui werd geplaatst en over de volle breedte naar 1 kant schakelt zorgt ervoor dat het terras optimaal benut kan worden.

Mooi detail en slim bedacht

Om de oorspronkelijk huiskamer van de nieuwe woonkeuken af te kunnen sluiten ontwierp Amelink Interieur & Bouw kamer en suite deuren op maat. Door een gleuf te vrezen in de basalt tegelvloer en de mogelijkheid de deuren helemaal weg te laten lopen achter de kastenwand van de nieuwe keuken, kan indien gewenst de woonkeuken volledig open in verbinding staan met de huiskamer. 

American Clay, schilderwerk en lichtplan

Voor de afwerking van de twee wanden, meteen in het zicht, werd gekozen voor American Clay in sfeervolle tint.  Ook het overige schilderwerk en het installeren van water, elektra en levering van verlichting werd door Amelink Interieur & Bouw verzorgd. 

Wilt u ook meer woonruimte creëren en bent u geïnteresseerd in een uitbouw? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag geheel vrijblijvend uw wensen.