Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Tussenwoning met verbouwing van woonkeuken in Nijmegen

Keuken op maat

Helemaal achterin de bestaande uitbouw van de tussenwoning was een toilet gesitueerd. De eigenaresse droomde van een op maat gemaakte strakke leef en woonkeuken met uitzicht op de geschakelde tuinen en het terras. Om haar droom te kunnen verwezenlijken tekende Amelink Interieur & Bouw voor haar een strakke recht toe recht aan keuken op maat. “ Recht toe, recht aan” maar modern en bijzonder door het sprekende levendige eikenhout dat voor de lades en kastdeurtjes werd gebruikt en stoer door de robuuste afwerking met het dikke natuurstenen aanrechtblad.  Lees meer

Tussenwoning met verbouwing van woonkeuken in Nijmegen

Stuc- en schilderwerk

De keukenwanden werden door de stuc- & schilderspecialisten van Amelink Interieur & Bouw strak afgewerkt en van de juiste kleur voorzien. De ombouw voor de afzuigkap werd op maat gemaakt en meegestuct en geverfd in de kleuren van de muur. Boven het aanrechtblad werd een rand met speciale schoolbordkrijtverf aangebracht voor het achterlaten van lieve boodschapjes of het maken van een functioneel boodschappenlijstje. 

WC verplaatsen, installeren en Beal Mortex muren

Om de keuken op de juiste plaats te kunnen realiseren moest het toilet verplaatst worden naar het midden van de benedenetage. Om niet te veel ruimte te verliezen werd een strak functioneel toilet ontworpen. De nis in de wand maakt een kastje overbodig en er werd gekozen voor een kleine wasbak in stijl van de met Beal Mortex afgewerkte grijze wand en vloer.

Wilt u ook een keuken op maat, uw toilet vernieuwen of heeft u andere wensen op het gebied van interieurbouw? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag geheel vrijblijvend uw wensen.