Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Wanden en plafonds zeggen veel over een interieur

De wanden en plafonds van uw woning drukken een net zo belangrijke stempel op de uitstraling, warmte en gezelligheid van uw woning, als vloeren en gordijnen dat doen. Onder andere door middel van een strak geschilderd plafond, een speels kleurtje, trendy behang of elegante wandtegels. Of wat dacht u van de diverse stijlen en kleuren stucwerk waarmee u de wanden en plafonds van uw woning of pand kan laten afwerken?

Wanden en plafonds zeggen veel over een interieur

Met behulp van Beal Mortex, Italian Stucco, American Clay, sierpleister of betonlook kunt u uitstekend de plafonds en muren op uw interieur afstemmen. Bij Meubels op maat Interieur & Bouw zorgen we ervoor dat alles bij elkaar komt, te beginnen met uw wensen, onze productkennis en adviserende rol.

We helpen u de juiste keuzes te maken voor uw interieur

Als u heeft besloten het interieur van uw woning of pand op te knappen, kunt u het beste beginnen bij de basis: de wanden, plafonds en de vloeren. Deze bepalen namelijk voor een groot gedeelte de uitstraling van de ruimte. Het is heerlijk om hier op een creatieve manier mee om te gaan. U kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren, stijlen en materialen met elkaar combineren om zo een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren!

Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u allerlei soorten behang, stucwerk, verf en wandtegels; bij ons vindt u altijd waar u naar zoekt. Maar we bieden u meer dan de producten an sich. We laten namelijk maar al te graag onze jarenlange kennis en ervaring spreken zodat u ideeën opdoet en wellicht tot nieuwe inzichten komt. Laat u verassen en maak de juiste keuzes met Amelink Interieur & Bouw. We werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en hoogwaardige merken, bijvoorbeeld met Beal Mortex of Designstone. Designstone is een decoratieve afwerking die u kunt gebruiken op uw wanden en plafonds, maar ook voor uw badkamer verbouwing of zelfs als afwerking van uw meubels op maat!

Laat u verrassen!

Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over ons uitgebreide aanbod verf, stucwerk en wandtegels? Bij Amelink Interieur & Bouw vertellen we u er graag meer over. U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem, of maak een afspraak dan komen we bij u langs  om uw interieurwensen te bespreken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!