Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Kom tot rust in een prachtig verbouwde badkamer

Wij vinden dat de badkamer een plek moet zijn waar u moet kunnen ontspannen. Een ruimte waar u tot rust komt en deze vervolgens weer verfrist kunt verlaten. Bij Amelink Interieur & Bouw gunnen we iedereen zo’n badkamer. Wilt u uw badkamer verbouwen, een geheel nieuwe badkamer op maat plaatsen of enkel een badkamer betegelen? Wij nemen het graag voor u uit handen.

Kom tot rust in een prachtig verbouwde badkamer

Een badkamer verbouwen is altijd een slim idee

Een badkamer verbouwen is natuurlijk goed voor uw persoonlijke rust en ontspanning, maar wanneer een badkamer op de juiste manier wordt verbouwd is het ook een directe investering in uw huis; het kan zelfs de waarde van uw woning aanzienlijk laten stijgen. Van te voren bespreken we samen uw wensen en verwachtingen, en combineren  die met onze kennis en ervaring. Onze werkwijze is altijd eerlijk, pragmatisch, creatief en realistisch; volgens ons de beste ingrediënten voor een prachtig resultaat.

Ook voor de verbouwing van uw badkamer werken we met hoogwaardige merken. Wilt u bijvoorbeeld genieten van de natuurlijke en warme uitstraling van natuursteen in uw badkamer? Dan werken wij samen met Michel Oprey & Beisterveld natuursteen B.V.: een bekende en bovendien gerespecteerde naam op het gebied van natuursteen! Ook voor de sanitaire ruimtes van bijvoorbeeld kantoorpanden en openbare ruimtes is de duurzame en kwalitatieve uitstraling van natuursteen een waardevolle aanvulling. Daarnaast werken we met nog veel meer bekende merken, waaronder Casa Dolce Casa en Living Ceramics, merken zodat we u kunnen verassen met ons veelzijdige aanbod!

Gaat u ook uw badkamer verbouwen?

Gaat u uw badkamer verbouwen of wilt u de sanitaire ruimtes in uw pand onder handen nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we uw wensen en voorkeuren en wij zullen deze vertalen naar een fantastisch resultaat: een ruimte waar u echt tot rust komt. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze interieurwinkel in Arnhem te komen? Dan komen we natuurlijk ook graag bij u op bezoek.