Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Ontdek de veelzijdigheid van vloeren

Het uitkiezen van een vloer is een feestje op zich. Een vloer bepaalt immers voor een groot gedeelte de uitstraling van uw interieur. Een vloer moet enerzijds bij de uitstraling van de woning en het pand passen, maar tegelijkertijd een duurzaam en functioneel karakter hebben. Daarom hebben wij bij Amelink Interieur & Bouw een enorme diversiteit aan vloeren.

Ontdek de veelzijdigheid van vloeren

 Bij ons kunt u terecht voor natuursteen vloeren, vinyl, laminaat, marmoleum, parket, gietvloeren, PVC-vloeren, tegelvloeren, betonlook vloeren, houten vloeren en nog veel meer. We kunnen elke vloer leveren dus u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Laat u verrassen in onze interieurwinkel!

Van robuuste houten vloeren tot warme vloerbedekking

Elke vloer heeft zijn eigen uitstraling. Zo hebben een gietvloer en een betonlook vloer een stoere industriële look terwijl een tapijt een warme en zachte stempel drukt op het interieur. Maar naast uitstraling speelt functionaliteit ook een grote rol. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met vloerverwarming , de samenstelling van uw huishouden, de akoestiek van de ruimte of juist aan de vele mensen die gedurende de dag een (kantoor)pand of openbare ruimte bezoeken. Wanneer u een vloer kiest moet er dus rekening gehouden worden met diverse variabelen. Ook voor het advies van vloeronderhoud kunt u bij ons terecht.

U kunt er ook voor kiezen om verschillende soorten vloeren of vloerbedekking te gebruiken. U creëert bijvoorbeeld een speels effect door in de woonkamer een mooie, robuuste houten vloer te leggen en in de keuken te kiezen voor de tijdloze uitstraling van tegels of natuursteen: de mogelijkheden zijn onbegrensd! Vanzelfsprekend helpen wij u graag de juiste keuze te maken.

We werken met gerenommeerde merken en betrouwbare materialen. Denk aan bekende namen als Interfloor, Bonaparte, Solidfloor, Haro, , Novilon, Forbo, Lamett, Balterio en Arturo. Wij kunnen elke soort vloer leveren waardoor u bij ons altijd vindt waar u naar zoekt. Laat u verrassen!

Meer weten over vloeren, ons aanbod en advies?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten vloeren die we aanbieden? Misschien weet u precies wat voor een soort vloer u wilt, of heeft u juist geen enkel idee en bent u op zoek naar inspiratie. In alle gevallen bent u van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem, maar we kunnen als u dat wenst ook bij u op bezoek komen om uw interieurwensen te bespreken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!