Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Wij ontwerpen, bouwen én plaatsen uw meubels op maat

Bij Amelink Interieur & Bouw maken we hoogwaardige meubels op maat waar u lang van zult genieten. Denk bijvoorbeeld aan tafels, banken, loungesets, kasten op maat of keukens op maat, maar natuurlijk ook aan deuren en kozijnen op maat. We ontwerpen en maken ook volledige interieurs voor onder andere winkels, kantoren en horecaondernemingen. Amelink Interieur & Bouw beschikt over een professionele werkplaats waar een gepassioneerd team van ervaren meubelmakers werkt aan uitdagende projecten en de realisatie van alle maatwerk opdrachten.

Wij ontwerpen, bouwen én plaatsen uw meubels op maat

Grenzeloze mogelijkheden voor uw meubels op maat

Elk meubelstuk dat we voor u op maat maken, is uniek. Samen bespreken we uw wensen en informeren we u over de vele mogelijkheden die er zijn, waaronder over de verschillende hoogwaardige materialen die we kunnen gebruiken om uw meubels op maat te maken zoals mineral stone, hout, Beton Ciré en natuursteen. Zelfs het hout waarmee we werken is op verschillende manieren te gebruiken, zoals in fineervorm of juist volledig massief. We stemmen alles van te voren met u af zodat we uw wensen kunnen realiseren -wellicht zelfs overtreffen!

Uw meubels op maat worden gemaakt met oog voor detail. We spuiten bijvoorbeeld de kastjes van uw keuken op maat aan twee kanten in plaats van alleen de voorkant, en we gebruiken een stootvaste en krasvaste lak. Voor ieder uniek meubel op maat zorgen we voor een afwerking met finesse. Zo weten we zeker dat u nog lang plezier zal hebben van uw meubels op maat.

Naast het ontwerpen en realiseren van uw meubels op maat, zorgen we tevens voor de plaatsing ervan. Bij ons vindt u alle bouw- en installatiewerkzaamheden onder één dak, en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Nieuwsgierig geworden naar meubels op maat?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over meubels op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. In een persoonlijk bezoek inventariseren we uw wensen en meten we alles op zodat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen.