Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Van rolgordijnen en shutters tot jaloezieën; met zonwering houdt u het hoofd koel

Zonwering is er in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld plisségordijnen, Duette rolgordijnen en jaloezieën die aan de binnenkant van uw woning de zon buiten houden. Bij het kiezen van zonwering komt het natuurlijk aan op smaak: wat heeft uw voorkeur?

Van rolgordijnen en shutters tot jaloezieën; met zonwering houdt u het hoofd koel

Kiest u bijvoorbeeld voor de moderne uitstraling van plisségordijnen, shades, voor strakke rolgordijnen of juist voor de warme en landelijke uitstraling van houten jaloezieën of shutters? Bij Amelink Interieur & Bouw heeft u een ruime keuze; ontdek het in onze interieurwinkel!

Gerenommeerde merken zonwering voor binnen

Kiest u voor zonwering voor binnen, dan zijn gordijnen als plisségordijnen en Duette rolgordijnen een elegante keus. Ondanks dat ze de hitte van de zonnestralen tegenhouden, geven ze uw interieur toch een warm karakter. Dat is ook de reden waarom plisségordijnen en rolgordijnen, maar ook shades, jaloezieën en shutters al sinds jaar en dag voor veel huishoudens, kantoorpanden en andere gebouwen een populaire keus zijn.

Betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk en daarom werken wij met de meest gerenommeerde merken zonwering, zowel voor binnen- als voor buitenzonwering. Zowel van Luxaflex als Zonnelux is bij Amelink Interieur & Bouw het volledige assortiment te verkrijgen. Buiten de standaard toepassingen worden op het gebied van zonwering ook voor de niet alledaagse ramen en kozijnen prachtige en functionele oplossingen geboden. Wij adviseren u dus ook graag bij ingewikkelde vraagstukken.

Wilt u meer informatie over zonwering?

Wilt u meer te weten komen over zonwering? U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem, of maak een afspraak dan komen we bij u langs  om uw interieurwensen te bespreken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!