Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Gordijnen en inbetweens, echte sfeermakers maken uw interieur af

Gordijnen en inbetweens hebben zowel een esthetische als een functionele werking. Aan de ene kant zorgen ze ervoor dat de akoestiek van uw interieur in balans blijft en voor de juiste lichtinval, maar daarnaast zijn ze een waardevolle aanvulling op uw interieur. Gordijnen en inbetweens zorgen voor sfeer in huis. Denk aan de vele verschillende stoffen, kleuren en designs! Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u gordijnen en inbetweens die bewijzen dat functionaliteit en een warme uitstraling hand in hand gaan.

Gordijnen en inbetweens, echte sfeermakers maken uw interieur af

In onze interieurwinkel vindt u diverse gordijnen en inbetweens

Inbetweens, de naam zegt het al: ze zijn uitstekend te gebruiken als u op zoek bent naar raambekleding die meer verduistert dan vitrage, maar minder dan gordijnen. Inbetweens zitten er dus tussenin en zorgen voor een natuurlijk lichtinval maar behouden uw privacy. Hierdoor zijn ze prima overdag te gebruiken zonder dat u veel daglicht hoeft te verliezen. Het diffuus licht creëert daarnaast ook direct sfeervolle ruimtes in uw woning.

Gordijnen en inbetweens zijn in veel gevallen zelf te reinigen met de wasmachine. Dit hoeft natuurlijk niet iedere week, maar als u uw gordijnen en inbetweens eens in de drie jaar reinigt of laat reinigen (afhankelijk van het materiaal), zijn ze gegarandeerd van een lange levensduur. Meer weten? Onze specialisten informeren u graag over het reinigen van uw gordijnen en inbetweens!

Gordijnen en inbetweens zijn perfect met elkaar te combineren. Juist door verschillende stoffen, kleuren en designs met elkaar te mixen brengt u meer sfeer in huis en kunt u een warm geheel creëren.

In de interieurwinkel van Amelink Interieur & Bouw vindt u onder andere deze A-merken gordijnen en inbetweens:

Ado - BMFabrics - Interplan - Toppoint - Your Edition.

Bent u op zoek naar echte sfeermakers in huis?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over een gordijnen en inbetweens, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem om de verschillende merken en soorten te bekijken. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.