Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Wij creëren en realiseren graag uw project

Bij Amelink Interieur & Bouw zetten we ons graag in om samen met u te bouwen aan de toekomst. Naast een keuken op maat, kasten op maat en meubels op maat, ontwerpen en (ver)bouwen we ook kantoorpanden, winkels, horecagelegenheden en meer voor de zakelijke markt. Nieuwsgierig of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Wij creëren en realiseren graag uw project

Een compleet interieurplan bij Amelink Interieur & Bouw

Een nieuwe onderneming starten of uw (bedrijfs)pand eens goed aanpakken? De specialisten van Amelink Interieur & Bouw begrijpen dat u met het pand wilt uitstralen waar de onderneming voor staat.  Het gehele proces wordt ondersteund van A tot Z om aan alle wensen te voldoen.

In samenwerking met onze ervaren binnenhuisarchitect, of met een externe partij naar keuze, wordt het complete plan voor uw nieuwe interieur opgezet. Amelink Interieur & Bouw brengt de grote lijnen in kaart en samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Denk aan verschillende indelingen van het pand, de diverse mogelijkheden in stofferingen, verf, stucwerk en behang, wandtegels en meer. Amelink Interieur & Bouw ontzorgt u volledig van A tot Z gedurende het gehele traject. Van oriëntatie, ontwerp, projectmanagement tot realisatie.

Wilt u meer weten over projectinrichting?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw wanneer u advies wilt over projectinrichting, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. In een persoonlijk bezoek inventariseren we uw wensen zodat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen.