Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Een keuken op maat voor iedereen

De keuken is met haar warmte en gezelligheid vaak het hart van een huis. Met name een keuken op maat kan vaak net dat beetje extra toevoegen aan uw interieur. Doordat de keukens op maat te verkrijgen zijn in diverse afmetingen, materialen en designs is er altijd een keuken die past bij uw interieur en stijl. Bij Amelink Interieur & Bouw bent u aan het juiste adres voor uw unieke keuken op maat waarmee u uw interieur nóg stijlvoller kan maken. 

Een keuken op maat voor iedereen

Van modern tot landelijk, de keuze is aan u

Het aanschaffen van een keuken op maat heeft veel voordelen. U heeft namelijk meer mogelijkheden dan in een keukencentrum. De mogelijkheden zijn oneindig: van een modern uitziende keuken met een strak design tot een landelijke keuken met rustieke uitstraling, precies zoals u wenst. En u bent niet afhankelijk van standaard maatvoering. Samen met u bekijkt Amelink Bouw & Interieur alle mogelijkheden en wordt er gewerkt aan een gezamenlijk ontwerp. Er is ook oog voor detail: bij onze gespoten keukens zijn al onze kastjes aan twee kanten gespoten in plaats van één kant en er wordt uitsluitend gewerkt met stootvaste en krasvrije lak. Wij inspireren u daarnaast graag tot het overwegen van verschillende keukenbladen: van Beton Ciré, mineral stone, natuursteen, composiet tot hout, in combinatie met stijlvolle achterwanden: van wandtegels, staal tot afneembaar stuc- en schilderwerk, er is altijd iets dat bij u past. Uw keuken wordt volledig werkend afgeleverd.

De keukens op maat worden gemaakt van basis materialen tot zeer exclusieve materialen. Amelink Bouw & Interieur biedt u de mogelijkheid binnen iedere prijsrange een keuken op te bouwen. Door het gebruik van verschillende soorten hout en kunststof is er altijd een unieke keuken op maat voor u. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u alle installatie-en bouwwerkzaamheden onder één dak.

Meer weten over een keuken op maat?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over een keuken op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. In een persoonlijk bezoek inventariseren we uw wensen en meten we alles op zodat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen.