Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Complete kasten op maat naar eigen wens

Bij het kiezen van kasten op maat voor de keuken, de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer (denk aan walk-in closet of garderobekast) of uw complete woning is het fijn om te weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij Amelink Interieur & Bouw zijn de kasten op maat te verkrijgen in diverse materialen, afmetingen en designs zodat u uw kast geheel naar eigen wens, afgestemd op de betreffende ruimte, op maat kan laten ontwerpen. Nieuwsgierig naar wat wij u te bieden hebben? Kom eens langs, en laat u inspireren door onze specialisten!

Complete kasten op maat naar eigen wens

Ontdek de vele materialen en voordelen

Een kast op maat laten maken? Amelink Interieur & Bouw adviseert u en zorgt ervoor. U kiest het materiaal, het model, de kleur en de afwerking. Alle fronten, greepjes, vakken en verlichting naar uw wensen. Kasten op maat worden gemaakt van simpel en modern tot exclusief en luxe.

Er zijn veel verschillende materialen waarmee uw kast op maat samengesteld kan worden. Van Beton Ciré, metaal en staal tot glas of hout. Denkt u bij het kiezen van hout eens aan massief eikenhout, berkenhout, Afrikaans padoek of hip steigerhout. Amelink Interieur & Bouw kan de houtsoorten combineren tot een mooi geheel met een natuurlijke uitstraling om de kast op maat net dat beetje extra te geven. Voor een kast op maat van lichter materiaal maken wij ook kasten op maat van spaanplaten. Met behulp van verscheidene technieken is het ook mogelijk om kasten, lades en fronten af te werken met verschillende kleuren olie, met matte lak en wax. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bestaande kast om te toveren tot een nieuw uitziend exemplaar. Wij denken graag met u mee.

Ontdek samen met Amelink Interieur & Bouw de voordelen van een efficiënte kastinrichting. Er zijn veel slimme manieren om bijvoorbeeld kleding of bestek en pannen te organiseren met de op maat gemaakte vak,- en ladeverdelingen. Deze verdelingen worden gemaakt van het materiaal dat u wenst. Daarnaast is het ook mogelijk om een spiegelwand toe te voegen aan uw kast of uw kast en lades van binnenuit te verlichten.

Zelf een kast op maat laten maken?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over kasten op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. In een persoonlijk bezoek inventariseren we uw wensen en meten we alles op zodat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen.