Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Wandtegels laten uw interieur stralen

Wandtegels zijn erg trendy en met een goede reden. Met name vintage wandtegels zijn in trek en kunnen uw interieur een compleet andere uitstraling geven. Dit geldt voor de woonkamer, het toilet maar natuurlijk ook voor ruimtes zoals de badkamer of de slaapkamer. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u een ruime collectie wandtegels waarmee u uw interieur kunt verfraaien en nóg persoonlijker kan maken!

Wandtegels laten uw interieur stralen

Wandtegels, zeer decoratief en in alle soorten en maten verkrijgbaar

Wandtegels zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een wandtegel die bij uw smaak past. Er zijn wandtegels met een houtstructuur, met een betonlook en strakke keramische tegels, maar ook wandtegels met een natuursteenlook of van echt natuursteen  zoals marmer, travertin, Belgisch hardsteen en leisteen. Van langwerpig, rond, vierkant, dun en dik, klein en groot, met een reliëf of volledig glad en in allerlei kleuren. Bij Amelink Interieur & Bouw wordt gewerkt met een enorme diversiteit aan wandtegels en vindt u zowel de traditionele wandtegels als wandtegels afgestemd op de laatste trends. 

Met wandtegels kunt u bepaalde delen van uw woning accentueren. Dit kan zowel functioneel als decoratief zijn. Denk bijvoorbeeld aan een vrije wand in uw woonkamer, de achterwand van uw inloopdouche of het uitbouwreservoir van uw toilet. Glasmozaïektegels en keramische mozaïektegels zijn o.a. twee prachtige voorbeelden van wandtegels die u hiervoor kunt gebruiken. Hiermee kunt u een willekeurige wand binnen uw interieur omtoveren tot een echte eyecatcher!

Trendy wandtegels voor uw badkamer

In uw badkamer vormen wandtegels niet alleen de uitstraling, maar ook de sfeer. Met de juiste wandtegels kunt u de kranen, wastafel(s), het sanitair complementeren zodat u een heerlijk ruimte creëert waar u zich rustig kunt terugtrekken.

De specialisten van Amelink Interieur & Bouw werken onder andere met deze A-merken wandtegels:

Michel Oprey & Beisterveld - Casa Dolce Casa - Living Ceramics

Uw wand decoreren met de mooiste wandtegels?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over wandtegels, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. We ontmoeten u graag!