Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Van woning tot kantoor, marmoleum komt overal tot zijn recht

Marmoleum is een veelzijdige en zeer praktische vloerbedekking die voor bijna 100% bestaat uit natuurlijke elementen. Marmoleum is geschikt voor zowel de dynamiek van het gezinsleven, als de hectiek op de werkvloer. De stijlvolle uitstraling is perfect te combineren met allerlei verschillende interieurstijlen, dus wellicht ook die van u! Kom een langs in onze interieurwinkel in Arnhem en laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod!

Van woning tot kantoor, marmoleum komt overal tot zijn recht

Een vloerbedekking met diepe, natuurlijke kleuren

Marmoleum is een variant van linoleum en is in veel verschillende designs verkrijgbaar zoals marmoleum cacao, marmoleum concrete (betonlook) en marmoleum slate (natuursteen). Marmoleum wordt voor zo’n 97% gemaakt van natuurlijke producten: lijnolie, hars, houtmeel, jute, kalksteen en pigment. Door deze natuurlijke producten heeft marmoleum een zeer warm karakter met diepe, natuurlijke kleuren.

Marmoleum wordt in de meeste gevallen verlijmd op de ondervloer, maar er is ook een klikbare variant verkrijgbaar: marmoleum click. Hiermee combineert u de natuurlijke en sterke karaktereigenschappen van marmoleum en het leggemak van kliklaminaat.

Marmoleum vloeren worden standaard voorzien van een Topshield-bescherming. Deze beschermende laag maakt uw marmoleum vloer ready to use; het beschermt de vloer tegen vuiligheid, vocht en vlekken.  Zelf kunt u uw marmoleum vloer het beste onderhouden met Forbo Polish, Cleaner of Forbo Monell.

Een andere toepassing van linoleum is het bulletin board. Met een bulletin board kunt u op een creatieve manier een bord creëren voor boodschappen aan bijvoorbeeld uw gezin, collega’s of familie. Combineer vrolijke kleuren met afwisselende vormen om een geheel eigen bulletin board van linoleum te creëren!

Benieuwd naar wat u nog meer kan doen met marmoleum?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over een marmoleum, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem om de verschillende merken en soorten te bekijken. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.