Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Tapijt geeft elke ruimte een warme, sfeervolle uitstraling

Tapijt geeft een ruimte een warm karakter. De sfeervolle uitstraling, kleurrijke prints en algehele warme geest van tapijt is terug te vinden in ons brede en diepe assortiment. Ontdek er meer over bij Amelink Interieur & Bouw; bij ons vindt u altijd het soort tapijt waar u naar zoekt!

Tapijt geeft elke ruimte een warme, sfeervolle uitstraling

Tapijt is erg veelzijdig

De uitstraling en de kleur van het tapijt moeten natuurlijk bij de ruimte en bij het interieur passen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het bij u past. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u daarom voor elke soort ruimte en uitstraling een passend tapijt. U kunt bij ons terecht voor Bouclé tapijt, frisé tapijt, natuurtapijt, hoogpolig tapijt, anti-allergeen tapijt en projecttapijt -om enkele voorbeelden te noemen. Tevens maken we karpetten op maat.

Het schoonhouden en reinigen van een tapijt is tegenwoordig stukken eenvoudiger door het aanbod van een groter assortiment aan onderhoudsvriendelijk tapijt, en met behulp van het juiste materiaal. Daarnaast is er UV-bestendig tapijt dat ook geen kleurverschil op de naden geeft. Deze innovatie op tapijtgebied maakt dat een goede keuze voor tapijt voor ieder huishouden makkelijker te maken is.

Combineren tapijt met andere vloerbedekking

U kunt op een speelse manier tapijt combineren met laminaat of met tegels. Zo creëert u gezellige plekjes in huis. Daarnaast kunt u tapijt natuurlijk ook gebruiken om uw trap te stofferen. Ook voor de juiste ondervloer voor isolerende -, geluiddempende werking en langere levensduur van uw tapijt, adviseren we u graag. Kom naar onze interieurwinkel in Arnhem om ons aanbod te bekijken of neem contact op voor de mogelijkheden!

Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u onder andere deze A-merken tapijt:

Belakos - Van Besouw – Bonaparte – Cunera – Dersimo – Forbo – Gelasta – Hamat – Hebeta – Hillfloor – Interfloor – Jabo - Marmoleum - Nouwens Bogaers - Tretford.

Wilt u meer informatie over tapijt of over vloerbedekking?

Bent u op zoek naar meer inspiratie of wilt u meer weten over de andere vormen van vloerbedekking die we hebben zoals laminaat, parket of marmoleum? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.