Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Ontdek welke houten vloer het beste bij u past

Een houten vloer is warm, sfeervol en heeft een elegante uitstraling. Het is een buitengewoon mooi natuurproduct. Naarmate de jaren verstrijken, ziet u dat een houten vloer met u mee ‘leeft’; de houten vloer wordt getekend door het gebruik ervan en dit is dan ook de charme van een houten vloer. Een houten- of parketvloer kan worden gemaakt van verschillende houtsoorten, is erg duurzaam en heeft een goede isolerende waarde. Laat u inspireren door het team van Amelink Interieur & Bouw!

Ontdek welke houten vloer het beste bij u past

Een houten vloer past in elk interieur

Een houten vloer past perfect binnen ieder interieur, of u nu een klassiek interieur heeft, een modern interieur of een landelijk interieur. Parket is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals traditioneel tapis (vastvernageld), lamelparket (bestaat uit meerdere lagen verlijmd hout) of massieve vloerdelen (bestaande uit één enkele massieve plank). Houten vloeren kunnen in diverse varianten geleverd worden. Denk hierbij aan stroken, visgraat, blok, Hongaarse punt en kunnen eventueel afgewerkt worden met band en bies.

Wij houden van hout!

Bij Amelink Interieur & Bouw kunt u uw vloer geheel naar eigen wens samenstellen. U kunt een selectie maken met betrekking tot de hoeveelheid noesten, de breedte van 7 tot 40 cm aangeven en de dikte van het hout zelf bepalen. De afwerking (olie, lak of was) van uw vloer maken wij voor u op elke gewenste kleur. Dit kan vooraf in productie of later bij u thuis. Ons team van parketleggers doen dit vakbekwaam en met veel passie.

Kiest u laminaat, hout of parket?

Er zit een essentieel verschil tussen laminaat en een houten vloer. Hout en parket zijn beide een natuurproduct en laminaat heeft een kunststof toplaag. Voor het onderhoud kunt u bij ons een reinigingsmachine huren. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment aan schoon- en onderhoudsmiddelen waaronder Woca, Osmo, Monocoat en Lecol. Ons team adviseert u hier graag over.

Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u onder andere deze A-merken hout en parket:

Haro - Heywood - Lamett - Lieverdink - Solidfloor - Ten Bulte

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment hout en parket?

Meer weten over hout en parket? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.