Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Ontdek de veelzijdigheid van laminaat

Laminaat is erg veelzijdig en tegenwoordig zelfs nauwelijks te onderscheiden van echt hout! Met laminaat kunt u een hoop leuke en creatieve dingen doen. Buiten de stroken met niet van echt te onderscheiden houtstructuur, is er ook een laminaat in tegel- en visgraatvorm verkrijgbaar. Laminaat is in de meeste gevallen kleurvast, vuilafstotend, krasbestendig en (met de juiste ondervloer) vrijwel altijd geschikt voor vloerverwarming. Daarom is laminaat ook een populaire vorm van vloerbedekking. Ook vindt u bij ons laminaat speciaal voor vochtige ruimtes. Laminaat wordt vaak gebruikt in de woonkamer en de slaapkamer, maar ook als trapbekleding is laminaat uitstekend te gebruiken. Benieuwd waar u laminaat nog meer voor kan gebruiken? Laat u inspireren door Amelink Interieur & Bouw!

Ontdek de veelzijdigheid van laminaat

Laminaat wordt vakkundig gelegd

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de juiste ondervloer en bijpassende plinten, die maken uw nieuwe vloer namelijk helemaal af. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, kunnen wij ervoor zorgen dat het laminaat bij u thuis wordt afgeleverd en wordt gelegd! Wij zorgen voor een vakkundige afwerking waar u nog jaren plezier van heeft. Laminaat leggen doen we vakbekwaam en vanzelfsprekend op een moment wanneer het u het beste uitkomt.

Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u onder andere deze A-merken laminaat:

Balterio - Haro - Lamett - Saffier - Tree Floor

Welk laminaat komt in uw interieur het beste tot zijn recht?

Ons team heeft talloze creatieve ideeën die we graag met u delen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor nóg meer inspiratie en ideeën, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.