Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Omlijst de buitenwereld met passende gordijnen

Gordijnen maken een woning af. Ze omlijsten de buitenwereld, houden op warme dagen de zon en nieuwsgierige ogen buiten en op de koude winterdagen creëren gordijnen warmte en gezelligheid. Maar gordijnen kunnen ook nog een andere functie hebben, denk bijvoorbeeld aan het bevorderen van de akoestiek. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u een ruime collectie van onder andere plisségordijnen, overgordijnen en rolgordijnen. Laat u verrassen!

Omlijst de buitenwereld met passende gordijnen

Gordijnen op maat

Voor gordijnen geldt hetzelfde als voor vloeren en trapbekleding: de keuze is enorm. Want naast de kleur en soort gordijnen heeft u ook de keuze uit gordijnen met een enkele of een dubbele plooi, een rails of gordijnen met ingeslagen ringen. Wij begrijpen dat u misschien niet exact weet wat er beschikbaar is en daarom willen we u graag helpen. Onze service houdt natuurlijk niet op na de levering van uw nieuwe gordijnen. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen op maat worden gemaakt en bij u thuis worden opgehangen; dat vinden we een vanzelfsprekende service.

In ons assortiment vindt u bekende merken waarvan de kwaliteit zich al meerdere malen heeft bewezen, waaronder Toppoint, Boeleart & Moens, Ado, Your Edition en Interplan.

Gordijnen zijn overigens niet de enige manier om de zon buiten te houden en de gezelligheid binnen. Bij Amelink Interieur & Bouw hebben we verschillende soorten binnenzonwering en buitenzonwering waaronder Duette rolgordijnen, plissegordijnen, jaloezieën, shutters, knikarmschermen, lamellen, rolluiken en markiezen.

Meer weten over gordijnen op maat of andere raambekleding?

Wilt u meer weten over onze verschillende soorten gordijnen en raambekleding? We vertellen u er graag meer over. U bent van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem, of maak een afspraak dan komen we bij u langs om uw interieurwensen te bespreken. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!