Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Met de juiste verf wordt elke verfklus een stuk eenvoudiger

Bij het kiezen van een verfkleur voor uw woonkamer, slaapkamer of keuken is het fijn om eerst inspiratie op te doen. Dat kan in woonmagazines en via het internet, maar u kunt natuurlijk ook langskomen in de interieurwinkel van Amelink Interieur & Bouw. Wij hebben naast traditionele verf ook  verf gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals krijt- en kalkverf, maar ook geurloze- en watergedragen verf. Ook hebben wij verf die minimale milieu-impact oplevert.  We helpen u graag om de juiste kleurkeuze te maken en de juiste verf te kiezen. Wij voorzien u tevens graag van tips en aanwijzingen. Wilt u uw verfklus/ schilderwerk liever uitbesteden dan kunt u hiervoor de schilders van Amelink Interieur & Bouw inschakelen. U bent verzekerd van goed vakmanschap en garantie. Wij zorgen voor een oogstrelend resultaat. Laat u informeren, adviseren en inspireren door onze specialisten!

Met de juiste verf wordt elke verfklus een stuk eenvoudiger

Ontdek de vele kleurtrends en kleurcombinaties

Met verf kunt u mooie dingen creëren. Met verf kunt u eenvoudige kleurnuances aanbrengen, maar tegelijkertijd kunt u met dezelfde verf ook een geheel nieuwe uitstraling overbrengen. Verf is een bijzonder krachtig middel om met leuke en frisse kleuren de sfeer van uw woning aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Dit kan zowel binnen als buiten en voor een breed scala aan ondergronden.

Elk jaar zijn er nieuwe kleurtrends en kleurcombinaties te ontdekken. Zelfs elk seizoen kent zijn eigen kleuren! Hierdoor kunt u met de juiste verf oneindig blijven combineren met verschillende kleuren. En juist omdat de kleur (of de kleuren) van uw interieur een belangrijk onderdeel zijn van de algehele sfeer van uw woning, is het erg leuk om hier op een creatieve manier mee om te gaan. U kunt bijvoorbeeld een themawand creëren en die elk seizoen een andere kleur geven. Op deze manier kunt u de seizoenen naar binnen halen en afstemmen op de rest van uw interieur: warm, gezellig én bovendien alles behalve saai!

De specialisten van Amelink Interieur & Bouw werken met professionele kwaliteitsverf van de volgende A-merken :

Bonenstoppel - Carte Colori - Copperant - Drost – Sikkens - Sigma - Tierrafino

Meer weten over de verschillende soorten verf of uw schildersklus uitbesteden?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over verf en schilderwerk, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. We ontmoeten u graag!