Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Keramische tegels voor binnen en buiten

Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten in iedere ruimte worden gebruikt, bijvoorbeeld als tegelvloer. De combinaties die met keramische tegels gemaakt kunnen worden zijn legio. Naast uiterst strakke vloeren kunnen er met verschillende vormen, maten en kleuren ook de mooiste motieven en patronen gelegd worden. Diagonaal of recht gelegd, door te spelen met de tegels kun je ruimtes optisch groter of juist kleiner laten lijken. Kies je voor een trendy of juist een tijdloze uitstraling, het kan allemaal door de vele verkrijgbare uitvoeringen. Bij Amelink Interieur & Bouw hebben we een breed en diep assortiment keramische tegels en we helpen u graag met het kiezen van de tegel die het beste bij u past.

Keramische tegels voor binnen en buiten

Keramische tegels zijn breed toepasbaar en onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en voorzien van een harde glazuurlaag. Dit maakt ze slijtvast, vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk. Een tegelvloer is tevens uitstekend te combineren met vloerverwarming. Enerzijds vanwege het comfort dat vloerverwarming biedt, maar ook om de koelte van de tegels te compenseren.

Keramische tegels zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen ook worden gebruikt als decortegels (bijvoorbeeld met een natuurlijke uitstraling, geïnspireerd op hout- en natuurlijke steensoorten), op traptreden én voor maatwerkbladen voor uw keuken op maat. Ook in de buitenlucht kunt u met speciale outdoor tegelvloeren een geheel eigen uitstraling creëren. Benieuwd naar meer ideeën? Ons team kan u vast verrassen met nog meer toepassingen voor keramische tegels!

In de interieurwinkel van Amelink Interieur & Bouw vindt u onder andere deze A-merken:

Casa Dolce Casa - Living Ceramics - Michel Oprey & Beisterveld

Meer weten over een tegelvloer van keramische tegels bij u thuis?

Bent u nieuwsgierig geworden over de vele mogelijkheden van keramische tegels, bijvoorbeeld als tegelvloer of als wandtegels? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren