Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Creëer een stoer, industrieel interieur met een gietvloer of betonlook vloer

Met een gietvloer kunt u een stoer en industrieel interieur creëren. Met name met behulp van Beton Ciré, zoals Beal Mortex en Microtopping. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u diverse manieren om uw gietvloer op een naadloze en gelijkmatige manier af te werken, voor die natuurlijke, pure en authentieke beton look! Laat u inspireren en adviseren door ons creatieve team!

Creëer een stoer, industrieel interieur met een gietvloer of betonlook vloer

Elke gietvloer of betonlook vloer is uniek

Een gietvloer is een elastische vloer die over een dragende vloer wordt aangebracht en is in veel verschillende kleuren maakbaar. Een gietvloer kan bestaan uit beton (of gietbeton) maar ook uit kunststof zoals polyurethaan (PU) of epoxy. Een gietvloer kan dus meerdere uitstralingen hebben, dus ook die van een stoere industriële betonlook vloer.

Beal Mortex wordt gemaakt op basis van kalksteen en kan op nagenoeg alle materialen worden toegepast voor een robuuste afwerking. Het materiaal is waterdicht in de massa en heeft zich dankzij een oneindig spel van kleuren en effecten, ontwikkeld tot een creatief en veelzijdig materiaal. Beal Mortex heeft een hoge slijtageweerstand en daarmee een lange levensduur. Hierdoor is Beal Mortex uitstekend te gebruiken voor vloeren en trappen, wanden, douches, meubilair en decoraties; zelfs voor zwembaden en vijvers! Toepasbaar zowel binnen als buitenshuis.

Ook met Microtopping kunt u een industriële betonlook vloer creëren. Microtopping is, net zoals Beal Mortex, Beton Ciré voor de afwerking van een gietvloer. Het is een uitstekend materiaal voor een naadloze en gelijkmatige afwerking, met een industrieel uiterlijk. Toch zijn de stoere en industriële karakters van Microtopping en Beal Mortex ook goed te combineren met bijvoorbeeld een rustiek en landelijk interieur. Bovendien is elke gietvloer en betonlook vloer uniek vanwege de vele toepassingen en uitvoeringen.

Een Arturo gietvloer is verkrijgbaar in tachtig trendkleuren. We helpen je bij Amelink Interieur & Bouw graag om een goede kleur gietvloer te kiezen. Met het Arturo Style Compass kunnen we samen de interieurstijl en de daarbij passende kleur van de gietvloer bepalen. Arturo Color Collection biedt een kleurenpallet voor gietvloeren in unicolor, betonlook of met flakes.

Het team van Amelink Interieur & Bouw is door gerenommeerde namen geschoold en mogen zich nu specialist noemen op dit gebied:

Amelink Interieur & Bouw werkt o.a. met deze A-merken:

 Beal Mortex - Arturo - Designstone - Microtopping

Wilt u ook zo’n prachtige gietvloer of een betonlook vloer?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over jaloezieën, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.