Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Creëer een geheel eigen uitstraling met het juiste stucwerk en behang

De wanden van uw woning kunnen op een leuke, creatieve en warme manier tot leven worden gebracht en worden betrokken bij uw interieur. En dan praten we niet alleen over het verven van uw wanden met een trendy kleurtje, of een vrolijk ogend behang. Zelfs met de verschillende manieren waarop stucwerk kan worden toegepast, kan het aangezicht van uw wanden compleet veranderen.

Creëer een geheel eigen uitstraling met het juiste stucwerk en behang

Van grof tot superstrak, u bepaalt de uitstraling van het stucwerk

Met stucwerk worden uw wanden saus- of behangklaar opgeleverd en de uitstraling bepaalt u helemaal zelf: van bijzonder grof tot superstrak. Voor de afwerking van de gestucte wand kan daarna gekozen worden voor voor een vrolijk gekleurde verfwand , een decoratief- of glasvezel behang of een afwerking met Beton Ciré, zoals Arturo, Beal Mortex, Designstone en Microtopping of American Clay. Het stucwerk, kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht..

Glasvezelbehang voor een nette en egale afwerking

Behang is er in veel verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld het brandvertragende ProGold glasvezelbehang: verkrijgbaar in een brede variété en in diverse decoratietypen. Iedere soort heeft een andere uitstraling; van blokjesstructuren tot visgraatstructuren.

Glasvezelbehang heeft een nette uitstraling. Glasvezelbehang kan zelfs een herstellende werking hebben voor uw wanden waardoor kleine haarscheurtjes en barstjes goed kunnen worden weggewerkt en een egaal geheel achterlaten.

De specialisten van Amelink Interieur & Bouw werken onder andere met deze A-merken voor het beste resultaat stucwerk en behang:

Beal Mortex – Designstone – Knauf – Progold glasvezelbehang

Meer weten over stucwerk of behang?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor meer informatie over professioneel stucwerk en behang, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze interieurwinkel in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. We ontmoeten u graag!