Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Tuinaanleg of tuinonderhoud uitbesteden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Het aanleggen en onderhouden van een tuin is net zo uitdagend als het inrichten van een huis. Of we nu werken voor klanten voor wie een onderhoudsvriendelijk karakter op de eerste plek staat, of juist voor klanten die zijn geboren met groene vingers; wij zien het als onze uitdaging om uw wensen op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud te vertalen naar een persoonlijk ontwerp waarin u zich herkent.

Tuinaanleg of tuinonderhoud uitbesteden? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Aanleggen van dromen en onderhouden van wensen

Wooncomfort: daar draait het om bij Amelink Interieur & Bouw. En omdat we ons realiseren dat uw tuin daar een belangrijke rol in speelt, zullen we in ons advies ook altijd rekening houden met tuinaanleg en tuinonderhoud. Een terrasoverkapping, veranda of juist een strak aangelegde grasmat of moderne bestrating: we zetten alles op alles om een tuin te creëren die bijdraagt aan uw wooncomfort.

Ook voor uw tuininrichting kunt u bij Amelink Interieur & Bouw terecht, bijvoorbeeld voor elegante buitenzonwering, tuinverlichting of diverse soorten schuttingen voor een sierlijke afscheiding. Ook hierin kunnen we een scala aan mogelijkheden leveren zodat u bij één adres terecht kunt voor zowel tuinaanleg, tuinonderhoud en tuininrichting!

Meer informatie over tuinaanleg en tuinonderhoud?

Wanneer een tuin op de juiste manier wordt betrokken bij het huis, is het een verlenging van de woonkamer. Bent u dus niet alleen op zoek naar hulp bij tuinaanleg en onderhoud, maar ook naar een verlenging van uw woongenot, dan helpen we u graag. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken in onze winkel in Arnhem of, wanneer dit u beter uitkomt, bij u thuis.