Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Tover uw badkamer om met een badkamer renovatie

Van de kleinste badkamertjes tot aan luxe wellness badkamers, bij Amelink Interieur en Bouw weten we elke badkamer om te toveren tot een ruimte waarin u uzelf heerlijk kunt terugtrekken. Vervang uw bestaande tegels voor natuursteen voor een warme en natuurlijke uitstraling en tover uw bestaande inloopdouche om tot een heuse sunshower; alles is mogelijk, niets is ons te gek. Laat u inspireren!

Tover uw badkamer om met een badkamer renovatie

Uw badkamer renovatie in betrouwbare handen

Tijdens het renoveren van uw badkamer maken we gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om uw wensen zo goed mogelijk te kunnen vertalen, maar het begint bij het begin: het ontwerp van uw nieuwe oude badkamer. We laten u graag kennismaken met de vele verschillende badkamertegels, sanitair en verwarming voor uw badkamer waaruit u kan kiezen. En zelfs voor meubels op maat voor uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. In samenspraak met u maken we een ontwerp en op basis hiervan een plan van aanpak voor uw badkamer renovatie. Hierbij houden we tevens rekening met al het installatiewerk, ook dat nemen we voor u uit handen zodat uw badkamer renovatie van A tot Z in betrouwbare handen is.

Bij een badkamer renovatie hoeft u uzelf niet te beperken tot de bestaande indeling waarbij u alleen voor nieuwe badkamertegels of sanitair kiest. We kunnen tevens ideeën voor een herindeling omzetten in concrete plannen, of zelfs uw badkamer verplaatsen naar een geheel andere locatie in uw woning! De mogelijkheden zijn oneindig; laat u inspireren tijdens een persoonlijke kennismaking!

Ook uw badkamer renoveren?

Gaat u uw badkamer renoveren of heeft u ideeën voor een badkamer renovatie die u met ons wil delen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor persoonlijk advies op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren. In een persoonlijk bezoek inventariseren we uw wensen zodat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen.