Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Standaard of op maat gemaakt: vind bij ons uw deuren en kozijnen

Of het nu gaat om het maken of plaatsen van garagedeuren, voordeuren, achterdeuren of houten kozijnen: bij Amelink Interieur & Bouw kunt u altijd terecht. Dat komt omdat u bij ons de keus heeft uit een ruim assortiment houten deuren en kozijnen. Bent u op zoek naar een op maat ontworpen deur of kozijn?

Standaard of op maat gemaakt: vind bij ons uw deuren en kozijnen

 Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats werken wij met zorg en aandacht aan uw unieke en op maat gemaakte deuren en kozijnen.

Krijg toegang tot een ruim assortiment hand gemaakte deuren en kozijnen

Kozijnen zijn net zoals binnendeuren en buitendeuren te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en gemaakt van verschillende materialen zoals hout, staal, aluminium en kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Aluminium is erg sterk, onderhoudsarms en licht, waar hout een warmer materiaal is en veel karakter toont. Stalen kamer en en suite deuren hebben een industrieel uiterlijk die een ruimte een stoere en robuuste uitstraling geven. Combineer dit met bijvoorbeeld warme en natuurlijke elementen zoals mooie houten meubels op maat en er ontstaat een speels en indrukwekkend effect.

Amelink Interieur & Bouw heeft een breed en diep assortiment op het gebied van deuren en kozijnen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die bij u en uw huis of pand passen! Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht wanneer er bijvoorbeeld een deur moet worden ingekort, glas moet worden gezet of er een cilinderslot moet worden vervangen. Hiermee willen we graag ons brede en dienstverlenende karakter onderstrepen; service is voor ons nu eenmaal erg belangrijk en een hoge klanttevredenheid is vanzelfsprekend.

Nieuwsgierig geworden naar onze deuren en kozijnen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons ruime assortiment deuren en kozijnen? Of misschien heeft u een eigen idee wat u wilt uitwerken met de hulp van een ervaren professional? Bijvoorbeeld voor uw woning, een kantoorpand of  voor een  monumentaal pand waarvoor écht vakwerk nodig is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Een gepassioneerd team helpt u graag verder. Bent u niet in de gelegenheid om onze interieurwinkel in Arnhem te bezoeken, dan maken we graag een afspraak om bij u op bezoek te komen om uw interieurwensen te bespreken.