Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Nieuwe bestrating voor tuin of oprit

Bent u zich aan het ori├źnteren op nieuwe bestrating voor uw tuin? Schakel dan de specialisten van Amelink Interieur & Bouw in. Wij hebben een ruim assortiment aan bestrating, die we vakkundig voor u kunnen aanleggen. Of het nu gaat om nieuwe sierbestrating voor uw tuin, of het opnieuw bestraten van uw oprit: wij werken met de hoogste kwaliteit materialen zodat u verzekerd bent van een mooie maar vooral ook duurzame bestrating!

Nieuwe bestrating voor tuin of oprit

Uw specialist in bestrating

Op het gebied van bestrating kunnen onze vakspecialisten veel bieden. We kunnen uw oprit bestraten, graafwerkzaamheden uitvoeren, de oude bestrating verwijderen en afvoeren en diverse hovenierswerkzaamheden verrichten. Wij zorgen tevens voor een juiste afwatering. Kortom, wanneer u uw tuin eens flink onder handen wilt laten nemen, bent u bij Amelink Interieur & Bouw aan het juiste adres. Heeft u advies nodig? Wij denken graag met u mee op het gebied van bestrating. Wij hebben een ruim assortiment en een diversiteit aan kleuren, vormen en maten van klinkers, tegels, natuursteen, los en vast grind, beton en asfalt. Vraag ook eens naar ons nieuwe assortiment onderhoudsarme en onkruidvrije bestrating. Maar ook voor uw gehele tuinaanleg kunt u vanzelfsprekend onze specialisten inschakelen.

Heeft u een bedrijventerrein? Ook voor asfaltering kunt u bij ons terecht. Wij asfalteren uw terrein snel en vakkundig

Bestrating laten aanleggen? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij op het gebied van bestrating voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op, zodat we in kaart kunnen brengen op welke manier Amelink Interieur & Bouw u van dienst kan zijn.