Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Is uw gevel aan een opknapbeurt toe?

Wilt u uw gevel laten renoveren? Amelink Interieur & Bouw is de specialist op het gebied van gevelrenovatie, gevel voegen en gevelreiniging. Wij maken bij de gevelrenovatie gebruik van de modernste technieken, waardoor uw pand de uitstraling krijgt die het verdient. Heeft u vragen over de mogelijkheden om uw gevel te laten renoveren? Neem dan contact op, dan maken wij voor u een passende offerte.

Is uw gevel aan een opknapbeurt toe?

Specialist in gevel renoveren

Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw gevel, behoudt uw bedrijfspand of woning een mooie uitstraling. Onder invloed van weer en wind, graffiti of plantgroei kan de aanblik van uw gevel na verloop van tijd minder mooi worden. Bij Amelink Interieur & Bouw kunnen we op vakkundige wijze graffiti of plantgroei verwijderen en voegen vervangen, zodat uw pand er weer netjes bij staat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep op ons doen en wij hebben inmiddels dan ook mooie projecten mogen realiseren. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Voegwerk.
  • Gevel reinigen.
  • Gevel impregneren.
  • Onderhoudswerkzaamheden.
  • Gevel stucen
  • Schilderwerkzaamheden.

Gevel stucen en schilderen

Amelink Interieur & Bouw is ook uw specialist op het gebied van gevel stuc- of schilderwerk. Heeft u een monumentaal pand, een boerderij of een oude woning? Wij herstellen, repareren en schilderen in stijl voor u. Wij beschikken over de juiste expertise om met speciale technieken en materialen deze panden hun authentieke uitstraling en staat terug te geven.

Meer weten over gevelrenovatie?

Kiest u ook voor het vakmanschap, de scherpe prijzen en de heldere communicatie van Amelink Interieur & Bouw? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, zodat wij u een passende offerte kunnen overhandigen om uw gevel te laten renoveren.