Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Huis verbouwen of (kantoor)pand verbouwen? Dat nemen wij graag voor u uit handen!

Een huis of een (kantoor)pand verbouwen of renoveren is een echte uitdaging. Een team van vakkundige specialisten dat het kostbare project overziet en begeleidt is erg belangrijk om een fantastisch resultaat te kunnen garanderen. Bij Amelink Interieur & Bouw werkt zo’n gepassioneerd team van professionals dat u graag alles uit handen neemt.

Huis verbouwen of (kantoor)pand verbouwen? Dat nemen wij graag voor u uit handen!

Verbouwen of renoveren, geen uitdaging is ons te groot

Een op maat gemaakte serre bouwen voor een boerderij op het platteland, een houten aanbouw voor een rijtjeshuis midden in het drukke stadse leven of een volledig huis verbouwen; door deze diversiteit gaan wij dag in dag uit met een flinke dosis energie en creativiteit op pad. Maar het is niet alleen de particuliere markt waar we onze inspiratie voeden. Ook het verbouwen van een modern kantoorpand, een winkelpand, een horecaonderneming of juist het verbouwen van een oud, karakteristiek gebouw zijn projecten die we graag realiseren en waar we onze passie in kwijt kunnen.

Amelink Interieur & Bouw heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd, en daar zijn we erg trots op. Of we nu werken aan de verbouwing of renovatie van een woning, de aanbouw van een serre of zelfs de renovatie of verbouwing van een monumentaal (kantoor)pand: ons team gaat op een zorgvuldige manier te werk, geen uitdaging is ons te groot! We hebben alle specialiteiten in huis om elk project tot een fantastisch succes te maken. Benieuwd naar de projecten waar we eerder aan werkten? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten en laat u inspireren!

Gaat u ook een project starten, zoals een huis verbouwen?

Gaat u zelf een project starten of wilt u uw ideeën bespreken met een ervaren partij? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel in Arnhem te bezoeken? Dan maken wij graag een afspraak om bij u op bezoek te komen om uw bouwwensen te bespreken. Zo onderstrepen we onze persoonlijke werkwijze.