Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Ervaar zelf de mogelijkheden van tuinaanleg

Een nieuwe tuinaanleg waar u nog jarenlang van kunt genieten? Onze specialisten hebben veel ervaring met het aanleggen van verschillende soorten tuinen. Door gebruik te maken van professionele materialen en gereedschappen, weten wij keer op keer de mooiste tuinontwerpen te realiseren en aan te leggen. Wilt u zelf onze mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg ervaren? Neem dan contact met ons op!

Ervaar zelf de mogelijkheden van tuinaanleg

Tuinaanleg door onze vakkundige hoveniers

Graag gaan we met u in gesprek om in kaart te brengen welke wensen u heeft met betrekking tot uw nieuwe tuinaanleg. Wat wilt u in het ontwerp graag terugzien? Heeft u al nagedacht over uw keuze voor groenvoorziening? En welke soort bestrating, schutting, hekwerk of omheining heeft uw voorkeur? Of wellicht wilt u een veranda laten bouwen, of een elegant tuinhuisje? Amelink helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, onze vakkundige hoveniers kunnen de gehele tuinaanleg voor u verzorgen.

Wij brengen graag uw wensen in kaart

Wilt u meer informatie over de diensten van Amelink Interieur & Bouw op het gebied van tuinaanleg? Neem dan contact met ons op zodat we een afspraak met u kunnen maken om uw wensen in kaart te brengen.