Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Een stijlvolle tuin met een nieuwe veranda

Ziet u uzelf al genieten onder een veranda? Met een veranda van Amelink Interieur & Bouw kunt u tot in de late uurtjes in de buitenlucht vertoeven. Het geeft extra sfeer en mogelijkheden aan uw tuin. Wij kunnen uw veranda volledig op maat leveren en het ontwerp wordt dan ook compleet aan uw wensen aangepast. Tevens bieden wij een ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerking. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Een stijlvolle tuin met een nieuwe veranda

Uw wensen voor uw veranda staan centraal

Een van de vele voordelen van een veranda is dat u het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin. Huis en tuin worden namelijk één geheel wanneer u uw veranda in de stijl van uw woning laat bouwen.

Heeft u al nagedacht over het ontwerp van de veranda en het materiaal? Amelink Interieur & Bouw denkt graag met u mee. Uw wensen staan centraal! Op basis van een oriënterend gesprek brengen we uw wensen in kaart en maken een passend ontwerp. Hierna gaan onze vakmensen voor u aan de slag met het bouwen van uw op maat gemaakte veranda.

Wilt u ook het gehele jaar door van uw tuin genieten onder een veranda?

Wilt u ook het gehele jaar door kunnen genieten van uw tuin en meer wooncomfort beleven? Amelink Interieur & Bouw staat voor kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Ook bij het plaatsen van een nieuwe veranda staan wij voor een heldere en transparante samenwerking met u als onze opdrachtgever! Neem eens vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden van een op maat gemaakte veranda met u kunnen bespreken.