Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Badkamer plaatsen; ook wanneer u alles al in huis heeft

Een nieuwe badkamer plaatsen is een heugelijk moment. U heeft lang gezocht naar de juiste materialen, de nieuwste interieurtrends en modern sanitair, alleen zoekt u nog naar een vakkundige partij die alles laat samenkomen. Amelink Interieur & Bouw kan uw badkamer plaatsen, ook wanneer u al het interieur van uw nieuwe badkamer in huis heeft.

Badkamer plaatsen; ook wanneer u alles al in huis heeft

Van creatieve ideeën tot oplevering van uw badkamer

Onze specialisten kunnen u helpen met het plaatsen van uw badkamer en alles wat hierbij komt kijken, zoals de installatiewerkzaamheden. Samen met u bepalen we precies wat er waar komt te staan en kunnen u tijdens dit proces inspireren met onze creatieve ideeën, geboren uit jarenlange ervaringen. Op basis hiervan zullen we een plan van aanpak formuleren die ook weer volledig met u wordt afgestemd.

Nadat het plan van aanpak is geformuleerd, gaan we aan de slag. We kunnen uw badkamer betegelen, nieuw sanitair installeren, meubels neerzetten en de muren en het plafond schilderen, om enkele voorbeelden te noemen. Wij zorgen er voor dat uw badkamer kant en klaar wordt opgeleverd zodat u er direct gebruik van kan maken.

Professionele hulp nodig bij uw badkamer plaatsen?

Gaat u uw badkamer renoveren en heeft uw hulp nodig bij uw badkamer plaatsen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor persoonlijk advies op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.