Nijmegen (kantoor)

Arnhem (winkel)

Openingstijden winkel

Ma Alleen op afspraak
Di 10:00 - 18:00
Wo 10:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten

Badkamer betegelen: zo realiseren we de badkamer van uw dromen

Badkamertegels kleden uw badkamer aan en creëren sfeer. Badkamertegels zijn verkrijgbaar in een brede diversiteit van kleuren en designs. Ze zijn bepalend voor de uitstraling en dragen bij aan een warme, kalme en bovendien rustgevende badkamer. Bij Amelink Interieur & Bouw vindt u verschillende tegels; zowel vloertegels als wandtegels. U heeft keuze uit een ruim assortiment zoals badkamertegens van natuursteen, keramische badkamertegels en tegels van cement. Heeft u uw keuze gemaakt, dan gaan wij aan de slag met het betegelen van uw badkamer.

Badkamer betegelen: zo realiseren we de badkamer van uw dromen

Uw badkamer betegelen

Uw badkamer betegelen doen we met uiterste precisie en volledig op basis van uw wensen. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en technieken zodat uw badkamer betegelen een succes wordt. We zullen u vooraf adviseren over de vele mogelijkheden en creatieve ideeën direct met u delen. Wellicht kunnen we u nog verrassen met leuke nieuwe inzichten!

Beal Mortex en Microtopping: alternatief voor badkamer betegelen

Een andere uitstekende manier om de vloeren en wanden van uw badkamer af te werken, is met behulp van Beton Ciré. Wij werken o.a. met de producten van Beal Mortex en Microtopping. Beal Mortex wordt gemaakt op basis van kalksteen en kan op nagenoeg alle materialen worden toegepast voor een robuuste afwerking. Het materiaal is waterdicht in de massa en heeft zich dankzij een oneindig spel van kleuren en effecten ontwikkeld tot een creatief en veelzijdig materiaal. Beal Mortex heeft een hoge slijtageweerstand en daarmee een lange levensduur.

Met Microtopping kunt u ook elke denkbare sfeer creëren in uw badkamer. Van duizend en één nacht tot een industriele look.  Microtopping is, net zoals Beal Mortex een uitstekend waterdicht materiaal voor een naadloze en gelijkmatige afwerking, voor zowel binnen als buiten.

Ook uw badkamer betegelen?

Gaat u uw badkamer betegelen of bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van Beal Mortex en Microtopping? Neem geheel vrijblijvend contact op met Amelink Interieur & Bouw voor persoonlijk advies op maat, we helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in Arnhem. Mocht dit niet lukken, dan komen we ook graag naar u toe om u te adviseren.